Curs de formare „Surse de finanțare alternativa” – start înscrieri!

În perioada 31 ianuarie- 2 februarie 2024, Fundația Națională pentru Tineret organizează un curs de formare pe tema „Surse de finantare alternativa”, organizat în cadrul proiectului „Revitalizarea sectorului de Tineret din România”. Trainingul va avea loc la sediul Fundației, Centrul de Tineret FNT, situat în București, Str. Căderea Bastiliei 11. 

 

Beneficiile participării la acest curs de formare

Participarea la curs este gratuită, cazarea este asigurată în București, transportul dus-întors și mesele pe parcursul zilelor de curs. Mai multe detalii legate de sesiunile de formare vor fi comunicat după încheierea procesului de înscriere. 

Componente ale Proiectului: 

  • Asigurarea unui cadru general și un ghid de realizare a campaniilor de atragere de finanțări alternative pentru Fundațiile Județene pentru Tineret 
  • Formare profesională pentru 1/2 membri ai fiecărei fundații participante la București, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie 
  • Mentorat profesional în februarie-aprilie pentru perfecționarea campaniilor de atragere a surselor alternative 
  • Asistență în finalizarea și derularea unor campanii specifice 

 

Program Detaliat: 

30 ianuarie: Sosire 

31 ianuarie (09.30 – 17.00): Sesiune de formare 

1 februarie (09.30 – 17.00): Sesiune de formare 

2 februarie (09.30 – 13.30): Sesiune de formare 

3 februarie: Plecare 

 

Înscrierile la cursul de formare se fac accesând link-ul atașat . 

Proiectul este derulat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în parteneriat cu Fundația Națională pentru Tineret, Grupul PONT și Newschool și beneficiază de o finanțare în valoare de 249.970 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.